Catalonia Transfer
Español
Català
English
Mòbil: 607 646 963 - 637 753 438 / Fax: 972 162 277
SERVEI DE TAXIS, TRANSFERS AEROPORTS BUS - MINIBUS, LLOGUER DE VEHÍCLES AMB CONDUCTOR
  Presentació Serveis Flota Reserves Contactar Preguntes


Flota de Vehícles

Gràcies a la permanent renovació dels nostres vehicles, cada tres o quatre anys, podem oferir-li sempre una flota moderna de vehicles de gamma mitja, alta de luxe, i diferents models de minibusos i autobusos adaptant-nos sempre a la necessitat del client.

Nosaltres preestablim la categoria del vehicle però sempre decidim, acord amb el client, la necessitat exacta a cada moment.


foto_mercedes_claseS

foto_mercedes_claseS_interior

foto_wolkswagen_caravelleMERCEDES CLASSE S

El nou cotxe de la Classe S de Mercedes és un dels vehicles més representatius de la nostra flota.

La seva elegància i acabats, junt amb la seva comoditat i amplitud el converteixen en l’automòbil ideal per les empreses que desitgen oferir una gran imatge combinada amb un estil modern, a més a més de ser el vehicle recomanat per les llargues distancies, noces i altres esdeveniments.

Capacitat: 4 passatgers + conductor


MERCEDES VIANO & VOLKSWAGEN CARAVELLE

Per aquells que desitgen un vehicle ampli, confortable i exclusiu, la Viano i la Caravelle són vehicles pensats per les excursions, visites a les ciutats i trasllats de petits grups.

Capacitat: 7 passatgers + conductor


AUTOBUSOS & MINIBUSOS

Amb capacitat que varien de 8 a 55 places, són vehicles confortables i pràctics tan per la ciutat com excursions, oferint un gran equipament i comoditat per grups de totes les mides.

Capacitat: 8 a 55 passatgers.


SERVEIS DE VEHÍCLES PER PERSONES DISMINUIDA MOBILITAT

Disposem de vehícles adaptats amb rampa per cadires de rodes, solicitant previament el servei.


SERVEI DE TAXI I LLOGUER DE VEHÍCLES AMB CONDUCTOR

Vehículos

Catalonia Transfer és una empresa que ofereix un servei de lloguer de turismes amb conductor dirigit a las persones y empreses que desitgin el millor servei disponible en els seus desplaçaments, tan en viatges de negocis, com personals y turístics. Ofereix, a més a més, els següents serveis: Lloguer de vehícle amb conductor, autotaxi, cotxe de luxe, cotxes exclusius elegants, minivans, serveis vips, bus, minibus, autobus, viatges, trasllats urgents, vehícles a disposició, trasllat de passatgers, excursions i visites turístiques, transport golf Catalunya aeroport Girona Gerona costa brava, Barcelona, hotel-aeroport, esquí la Molina Andorra, cotxes per events i convencions congresos, cotxe per casaments, nuvis trasllat desplasament grups.© 2008 Tots els Drets Reservats a Catalonia Transfer - Arbúcies (Girona)

Diseño Web JMwebs.net | Grupo Actialia (Créditos)