Catalonia Transfer
Español
Català
English
Mòbil: 607 646 963 - 637 753 438 / Fax: 972 162 277
SERVEI DE TAXIS, TRANSFERS AEROPORTS BUS - MINIBUS, LLOGUER DE VEHÍCLES AMB CONDUCTOR
  Presentació Serveis Flota Reserves Contactar PreguntesQui som Catalonia Transfer

Catalonia Transfer és una jove empresa que ofereix un servei de lloguer de turismes amb conductor dirigit a las persones i empreses que desitgin el millor servei disponible en els seus desplaçaments, tan en viatges de negocis com personals i turístics.

El nostre servei personalitzat permet disposar d’un automòbil de luxe amb conductor per una amplia gamma de necessitats, des d’un trasllat del aeroport a un punt concret, passant per viatges de negocis , visites turístiques i serveis de noces.

La nostra aspiració es la satisfacció del client, garantint en tot moment un alt nivell de qualitat. La formació en els nostres conductors es una de las nostres premisses seguint les normes de qualitat europees.

Amb Catalonia Transfer vostè podrà comptar amb un servei a la seva mida, dirigit en tot moment per especialistes en control de tràfic.

El nostre personal està per oferir una excel•lent atenció als seus clients tenint en compte valors com la seguretat, la puntualitat, la dedicació al client i la bona presencia.

El convidem a visitar les altres seccions de la nostra pàgina, on podrà obtenir informació més concreta sobre els nostres serveis i podrà realitzar les seves reserves, i si desitja informació addicional, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

SERVEI DE TAXI I LLOGUER DE VEHÍCLES AMB CONDUCTOR

Vehículos

Catalonia Transfer és una empresa que ofereix un servei de lloguer de turismes amb conductor dirigit a las persones y empreses que desitgin el millor servei disponible en els seus desplaçaments, tan en viatges de negocis, com personals y turístics. Ofereix, a més a més, els següents serveis: Lloguer de vehícle amb conductor, autotaxi, cotxe de luxe, cotxes exclusius elegants, minivans, serveis vips, bus, minibus, autobus, viatges, trasllats urgents, vehícles a disposició, trasllat de passatgers, excursions i visites turístiques, transport golf Catalunya aeroport Girona Gerona costa brava, Barcelona, hotel-aeroport, esquí la Molina Andorra, cotxes per events i convencions congresos, cotxe per casaments, nuvis trasllat desplasament grups.© 2008 Tots els Drets Reservats a Catalonia Transfer - Arbúcies (Girona)

Diseño Web JMwebs.net | Grupo Actialia (Créditos)