Catalonia Transfer
Español
Català
English
Mòbil: 607 646 963 - 637 753 438 / Fax: 972 162 277
SERVEI DE TAXIS, TRANSFERS AEROPORTS BUS - MINIBUS, LLOGUER DE VEHÍCLES AMB CONDUCTOR
  Presentació Serveis Flota Reserves Contactar Preguntes


Serveis que oferim


Els serveis de Catalonia Transfer són els següents:

  • Transfers Aeroports (Barcelona, Girona, Reus, Perpignan).
  • Viatges de plaer.
  • Serveis de disposicions.
  • Noces.
  • Excursions i visites turístiques.
  • Convencions, fires y congressos.
  • Celebracions i esdeveniments especials.
  • Servei Especial per agencies de viatges.TRANSFERS

La principal activitat de Catalonia Transfer és el trasllat de passatgers a qualsevol punt sol·licitat, oferint un servei ràpid, còmode i eficient.

1.Trasllat des de / a  l’Aeroport de Girona/Barcelona/Reus/Perpignan:

El nostre servei de trasllat avarca la totalitat de la costa catalana, així com les altres províncies de l’interior.
Gaudeixi d’un servei precontractat, puntual i còmode sense tenir que esperar llargues cues a la parada del taxi. Els nostres conductors estan acreditats per esperar-los en el Hall d’arribades de l’aeroport. Després de recollir l’equipatge podrà dirigir-se al “meeting point” on un conductor de Catalonia Transfer els rebrà amb un cartell amb el seu nom, facilitant-li així la trobada amb ell.
Si el servei consisteix en un trasllat a l’aeroport, el conductor recollirà als clients a la recepció de l’hotel o a la direcció exacta que ens indiquen en la seva reserva.
Els trasllats poden realitzar-se també de l’estació de ferrocarril, de autobusos o al port de Barcelona.
          
2.Trasllats Inter-Hotels

Catalonia Transfer també ofereix serveis de trasllats de un hotel a un altre de la Costa Brava, Costa del Maresme o a altres províncies.

3.Trasllat des de qualsevol punt a altres ciutats.

Els nostres vehicles el traslladen des de qualsevol punt a altres ciutats de les províncies de Catalunya, així com la resta d’Espanya, i de l’estranger, No dubti a posar-se  en contacte amb nosaltres per consultar disponibilitat i preu.

VIATGES DE PLAER

Oferim els trasllats necessaris de diferents viatges promoguts pel Golf, l’Esquí, la Formula 1, el Futbol, la Gastronomia, les nostres Platges o qualsevol altre Esdeveniment que requereixi els nostres serveis.

DISPOSICIONS

Un altre dels serveis que ofereix Catalonia Transfer són les disposicions. Vostè pot disposar d’un dels nostres vehicles de luxe per el què vostè decideixi, i es que aquest servei, Catalonia Transfer està a la completa disposició dels desitjos dels nostres clients, per el temps que necessiti i l’itinerari que desitgi.
Aquests serveis consten d’una jornada de 8 hores o si vostè necessita el vehicle per menys temps, pot llogar-lo per un mínim de 4 hores. Així mateix pot disposar del vehicle totes les hores més que necessiti.
A més a més per aquests serveis posem a la seva disposició els nostres conductors bilingües (Inglés, francès, italià) que facilitaran la comunicació amb el client.
A l’igual que per la resta de serveis amb Catalonia Transfer, vostè decideix l’hora, el punt de recollida i l’itinerari a seguir, així com el vehicle que més s’adapta a les seves necessitats
No dubti en posar-se amb contacte amb nosaltres per sol•licitar totes les dades que necessiti, així com pressupost personalitzat per l’itinerari que desitgi.

CASAMENTS

El dia del nostre casament és quelcom especial, i un bon servei és la màxima importància. Els nostres cotxes i conductors donaran aquest toc elegant i exclusiu que vostè busca.
L’arribada de la núvia a l’església, les fotos, l’arribada dels nuvis al banquet... Els nostres conductor s’encarreguen de tot. Recollida de la núvia puntualment al seu domicili, trasllat a l’església, posteriorment trasllat dels nuvis a la sessió de fotos y, per últim, al lloc del banquet.
Si vostè ho desitja, també decorem el cotxe, realçant la seva elegància. L’interior dels vehicles són especialment amplis I confortables I compten amb un potent climatitzador, permetent que la núvia vagi còmode I tranquil•la, si això es possible en un dia de tants nervis.

TOURS TURÍSTICS

Li oferim una gran diversitat de tours turístics per diferents ciutats i pobles catalans. Entre ells cap destacar els següents serveis:

Tour de creuers (Si disposa d’un dia lliure del seu creuer li proposem un tour per Barcelona
Tour Barcelona ( Sagrada Família, Casa Batlló, Casa Milà, La Pedrera, Parc Güell, Las rambles, Passeig de Gracia, Poble espanyol, Port Olímpic, Futbol club Barcelona...
Tour Girona (Catedral, pont de pedra...)
Tour Costa Brava y Figueres ( Cadaqués, Museu Dalí...)
Tour Port Aventura
Tour Montserrat y Caves (Codorniu o Freixenet)

CONVENCIONS, FIRES I CONGRESSOS

Congressos, convencions, meetings, fires i esdeveniments. Li proporcionem els vehicles més exclusius pel transport de congressistes, responsables del esdeveniment o persones convidades.
El nostre xofer es farà càrrec de donar el millor servei i atenció.

CELEBRACIONS I EVENTS ESPECIALS

Catalonia Transfer li ofereix un vehicle de luxe per portar-los on desitgin sense que tingui que preocupar-se de la conducció i així dediqui tot el seu temps a gaudir del esdeveniment.foto_links_tranfers


foto_viajes_placer


foto_link_disposiciones


Lloguer de Vehicles per a bodes


foto_links_tours_turisticos


foto_congreso
SERVEI DE TAXI I LLOGUER DE VEHÍCLES AMB CONDUCTOR

Vehículos

Catalonia Transfer és una empresa que ofereix un servei de lloguer de turismes amb conductor dirigit a las persones y empreses que desitgin el millor servei disponible en els seus desplaçaments, tan en viatges de negocis, com personals y turístics. Ofereix, a més a més, els següents serveis: Lloguer de vehícle amb conductor, autotaxi, cotxe de luxe, cotxes exclusius elegants, minivans, serveis vips, bus, minibus, autobus, viatges, trasllats urgents, vehícles a disposició, trasllat de passatgers, excursions i visites turístiques, transport golf Catalunya aeroport Girona Gerona costa brava, Barcelona, hotel-aeroport, esquí la Molina Andorra, cotxes per events i convencions congresos, cotxe per casaments, nuvis trasllat desplasament grups.© 2008 Tots els Drets Reservats a Catalonia Transfer - Arbúcies (Girona)

Diseño Web JMwebs.net | Grupo Actialia (Créditos)